Zwangerschap

 

Elke zwangerschap is uniek en dat is een moment die je maar één keer meemaakt.

Als (toekomstige) mama sta jij in deze photoshoot centraal en is het daarom belangrijk dat je je op je gemak voelt. We richten dit moment volledig in naar jouw wensen. Wil je dit met je partner of liever alleen? Jij kiest!

Als mama straal je nét dat tikkeltje meer en die ‘maternity glow’ gaat ongetwijfeld op elke foto weerspiegelen. Dus voor alle mama’s die willen pronken met hun zwangere buik: dit is iets voor jou.

 

Werkwijze

 

De zwangerschapsshoot gaat door rond de 34 weken van je zwangerschap, op dat moment is je buikje al mooi rond en voel je je nog goed in je vel voor een wandeling door een park of om alle poses uit te voeren. De shoot gaat door in de studio of buiten in een park of bos, wat jij zelf wilt.

Kledij? Ikzelf heb een aantal kleedjes in mijn client closet maar neem gerust zelf iets mee. Warme tinten van kledij werken het beste, hiermee bedoel ik geen dikke warme trui maar een bepaalde kleur, zoals bruin, beige, wit, oker, geel, groen, ... blauw en grijs probeer ik toch te vermijden.

 

Oplevering

 

Na de shoot hou ik je op de hoogte van de status van de foto’s en ja, voor de nieuwsgierigaards tussen ons, je krijgt dan ook af en toe al een preview te zien! De bewerkte foto’s in hoge resolutie worden maximum 2 weken na de shoot of na de betaling doorgestuurd, dit via Wetransfer.

 

Boek je shoot