Newborn

De eerste dagen na de geboorte zijn zo bijzonder maar gaan zo snel voorbij. Je ziet je kleine baby op die korte tijd al zo veel veranderen.

Newborn fotografie is een fotoreportage van je baby tussen de 5 tot 14 dagen oud. Op deze leeftijd kan je de baby in verschillende posities leggen en slapen ze door alles heen.

Het is achteraf zo fijn om de foto’s terug te zien en deze momenten te herbeleven.

 

Werkwijze

 

Van zodra jullie baby geboren is kunnen jullie de shoot. Alles hangt af hoe de bevalling is verlopen en hoe jullie én de baby zich voelen. Tijdens de shoot staat niet alleen de baby in de spotlight maar ook jullie als gezin, een moment waarvan we gebruik kunnen maken om ook beelden te maken met jullie kind.

Hoe de shoot zelf verloopt? Dat bepaalt de baby, we kunnen nooit op voorhand weten hoe hij/zij zich zal voelen, dus we volgen de baby. Tijdens de shoot maken we de baby af en toe eens per ongelukkig wakker, dit omdat we verschillende poses uitproberen. Kans is dus groot dat de baby honger krijgt tijdens de shoot, dan voorzien we een momentje voor borstvoeding of voor de fles.

 

Oplevering

 

Na de shoot hou ik je op de hoogte van de status van de foto’s en ja, voor de nieuwsgierigaards tussen ons, je krijgt dan ook af en toe al een preview te zien! De bewerkte foto’s in hoge resolutie worden maximum 4 weken na de shoot of na de betaling doorgestuurd, dit via Wetransfer.

 

Boek je shoot