Familie

 

Unieke momenten, ze zijn er, elke dag opnieuw en opnieuw. Af en toe zo een uniek moment op beeld vastleggen, is dubbel genieten als je terugkijkt.

Is het een familiemoment, of is je kind 6 maanden of een jaar geworden? Alle redenen zijn goed! Tijdens deze momenten focus ik mij op jullie, wie jullie echt zijn. Jullie pure momenten samen op een warme manier vast leggen.

Een moment of een milestone vast leggen? Dan is dit pakketje speciaal voor jou!

 

Werkwijze

 

Deze momenten leg ik het liefst vast in de natuur, waar er speelruimte is voor de kinderen om hun volledig uit te leven. Ik laat jullie vooral doen, zo zijn jullie op jullie gemak en zijn jullie ook met elkaar bezig, want dat is ook het moment die ik wil vastleggen.

Warme foto’s? Jullie warmte en liefde, twijfel ik niet aan. Maar kledijkeuze is belangrijk als je warme foto’s wilt, zoek dan zeker even in je kleerkast naar warmte tinten, zoals bruin, beige, wit, groen, oker, ... en laat vooral blauw en grijs liggen.

 

Oplevering

 

Na de shoot hou ik je op de hoogte van de status van de foto’s en ja, voor de nieuwsgierigaards tussen ons, je krijgt dan ook af en toe al een preview te zien! De bewerkte foto’s in hoge resolutie worden maximum 2 weken na de shoot of na de betaling doorgestuurd, dit via Wetransfer.

 

Boek je shoot